Effect of curing and thermal treatment of the quality of meat products from turkeys fed diets enriched protein-xanthophyll extract of alfalfa.
Opis bibliograficzny
Effect of curing and thermal treatment of the quality of meat products from turkeys fed diets enriched protein-xanthophyll extract of alfalfa. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, DARIUSZ M. STASIAK. Pol. J. Nat. Sci. 2015 Vol. 30 No 4 349-358, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF NATURAL SCIENCES 2015 Vol. 30 No 4, 349-358
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2016 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/polish-journal/si…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37916) wydawnictwo ciągłe #37916
PBN ID (hist.): 37916
Metryki
14,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.