Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fried dishes assortment on chosen properties of used plant oils as raw materials for production of diesel fuel substitute.

Opis bibliograficzny

Effect of fried dishes assortment on chosen properties of used plant oils as raw materials for production of diesel fuel substitute. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK, WIESŁAW PIEKARSKI, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Biofuel's Engineering Process Technology / ed. by Marco Aurélio dos Santos Bernardes Rijeka, InTech, 2011, s. 639-656, il., bibliogr, 978-953-307-480-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biofuel's Engineering Process Technology / ed. by Marco Aurélio dos Santos Bernardes, s. 639-656
Wydawca:
InTech, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2012 16:02
Ostatnia aktualizacja:28 listopada 2019 09:11

Identyfikatory

ISBN: 978-953-307-480-1
BPP ID: (59, 28471) wydawnictwo zwarte #28471
PBN ID (hist.): 28471

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się