Effect of fried dishes assortment on chosen properties of used plant oils as raw materials for production of diesel fuel substitute.
Opis bibliograficzny
Effect of fried dishes assortment on chosen properties of used plant oils as raw materials for production of diesel fuel substitute. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK, WIESŁAW PIEKARSKI, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Biofuel's Engineering Process Technology / ed. by Marco Aurélio dos Santos Bernardes Rijeka, InTech, 2011, s. 639-656, il., bibliogr, 978-953-307-480-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biofuel's Engineering Process Technology / ed. by Marco Aurélio dos Santos Bernardes, s. 639-656
Wydawca:
InTech, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2012 16:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 listopada 2019 09:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.intechopen.com/books/biofuel…
Identyfikatory
ISBN: 978-953-307-480-1
BPP ID: (59, 28471) wydawnictwo zwarte #28471
PBN ID (hist.): 28471
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.