Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Możliwości zastosowania techniki ekstruzji do wytwarzania roślinnych zamienników mięsa.

Opis bibliograficzny

Możliwości zastosowania techniki ekstruzji do wytwarzania roślinnych zamienników mięsa. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] MACIEJ COMBRZYŃSKI, MARCIN MITRUS, TOMASZ ONISZCZUK, JAKUB SOJA. W: XII Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów s. 132. Lublin 2025, 978-83-972152-1-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XII Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Innowacje w Praktyce". Książka Abstraktów, s. 132
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 czerwca 2025 13:18
Ostatnia aktualizacja:5 czerwca 2025 13:18

Identyfikatory

ISBN: 978-83-972152-1-4
BPP ID: (59, 51087) wydawnictwo zwarte #51087

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się