Rola mięsa w żywieniu osób o zwiększonej aktywności fizycznej.
Opis bibliograficzny
Rola mięsa w żywieniu osób o zwiększonej aktywności fizycznej. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, AGNIESZKA MALIK, STANISŁAW MLEKO, DARIUSZ M. STASIAK, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO. W: Trendy w żywieniu człowieka / pod redakcją naukową Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa Kraków, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015, s. 157-171, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-8-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trendy w żywieniu człowieka / pod redakcją naukową Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa, s. 157-171
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 07:36 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 października 2019 10:57 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-8-5
BPP ID: (59, 35567) wydawnictwo zwarte #35567
PBN ID (hist.): 35567
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.