Właściwości fizykochemiczne oleju roślinnego poddanego sonikacji.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne oleju roślinnego poddanego sonikacji. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, MARCIN MAKSYMIEC. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 370-378, il., bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.54 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 października 2017 16:25 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2019 10:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-264-3
ISSN: 2083-5531
BPP ID: (59, 42770) wydawnictwo zwarte #42770
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.