Wpływ dodatku serwatki kwasowej i sonikacji na stabilność mikrobiologiczną i chemiczną farszów z jagnięciny.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku serwatki kwasowej i sonikacji na stabilność mikrobiologiczną i chemiczną farszów z jagnięciny. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, ANDRZEJ JUNKUSZEW. W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś s. 107. Kraków 2023, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski, 978-83-962880-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2023 13:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2023 13:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-962880-3-5
BPP ID: (59, 49565) wydawnictwo zwarte #49565
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.