Wpływ sonikacji na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu kawowego (The effect of ultrasonic treatment on the stability and antioxidant activity of caffeic acid)
Opis bibliograficzny
Wpływ sonikacji na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu kawowego (The effect of ultrasonic treatment on the stability and antioxidant activity of caffeic acid). [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI, [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, KLAUDIA KAŁWA, LESZEK RYDZAK, AGATA BLICHARZ-KANIA, ANNA PECYNA. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 6 s. 944-947, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.6.17
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 6, s. 944-947
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 lipca 2019 12:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 09:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00634ad49b31cced96b4b
DOI
10.15199/62.2019.6.17
Strona WWW
http://sigma-not.pl/publikacja-121031-2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45599) wydawnictwo ciągłe #45599
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.