Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych.

Opis bibliograficzny

Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK, WIESŁAW PIEKARSKI, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Biopaliwa i smary ekologiczne / red. nauk. Wiesław Piekarski Warszawa, Wieś Jutra, 2009, S. 41-51, il., bibliogr., streszcz, 8389503751.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biopaliwa i smary ekologiczne / red. nauk. Wiesław Piekarski, S. 41-51
Wydawca:
Wieś Jutra, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 lipca 2010 09:22
Ostatnia aktualizacja:28 listopada 2019 09:12

Identyfikatory

ISBN: 8389503751
BPP ID: (59, 24125) wydawnictwo zwarte #24125
PBN ID (hist.): 24125

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się