Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych.
Opis bibliograficzny
Wybrane cechy posmażalniczego oleju rzepakowego jako surowca do produkcji komponentów paliw silnikowych w aspekcie zróżnicowanego asortymentu dań smażonych. [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, BARBARA MANIAK, WIESŁAW PIEKARSKI, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Biopaliwa i smary ekologiczne / red. nauk. Wiesław Piekarski Warszawa, Wieś Jutra, 2009, S. 41-51, il., bibliogr., streszcz, 8389503751.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biopaliwa i smary ekologiczne / red. nauk. Wiesław Piekarski, S. 41-51
Wydawca:
Wieś Jutra, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 lipca 2010 09:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 listopada 2019 09:12 |
Identyfikatory
ISBN: 8389503751
BPP ID: (59, 24125) wydawnictwo zwarte #24125
PBN ID (hist.): 24125
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.