Zmiany uwodnienia miofibryli tkanki mięśniowej po sonifikacji.
Opis bibliograficzny
Zmiany uwodnienia miofibryli tkanki mięśniowej po sonifikacji. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH, JOANNA TWARDA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001 Warszawa 2001, Wydział Technologii Żywności SGGW, 5 s, il., bibligr.sum., tryb dostępu: CD-ROM, 83-915774-0-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001, 5 s.,
Wydawca:
Wydział Technologii Żywności SGGW
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 11:53 |
Identyfikatory
ISBN: 83-915774-0-6
BPP ID: (59, 15674) wydawnictwo zwarte #15674
PBN ID (hist.): 15674
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.