Wybrane cechy jakościowe chrupek bezglutenowych z dodatkiem owoców jarzębiny, głogu i dzikiej róży (Selected quality features of gluten-free crisps with the addition of rowan, hawthorn and rosehip fruits)
Opis bibliograficzny
Wybrane cechy jakościowe chrupek bezglutenowych z dodatkiem owoców jarzębiny, głogu i dzikiej róży (Selected quality features of gluten-free crisps with the addition of rowan, hawthorn and rosehip fruits). [AUT. KORESP.] KAMILA WĘGLOWSKA, [AUT.] JULIA WRONA, JAKUB SZEWCZUK, JAKUB SOJA, PIOTR LEWKO, MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: V Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt. Streszczenia s. 80-80. Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 listopada 2024 09:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 listopada 2024 09:12 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-424-2
BPP ID: (59, 50722) wydawnictwo zwarte #50722
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.