Wpływ temperatury i czasu przechowywania na wybrane cechy jakościowe oleju rzepakowego, lnianego i lniankowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na wybrane cechy jakościowe oleju rzepakowego, lnianego i lniankowego. [AUT.] ANDRZEJ MASŁOWSKI, DARIUSZ ANDREJKO, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA SAGAN, MAREK SZMIGIELSKI, JACEK MAZUR, LESZEK RYDZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Inż. Rol. 2013 Nr 1 (141) s. 115-124, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2013 Nr 1 (141), s. 115-124
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2013 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:39 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/index.php?mood=artic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30746) wydawnictwo ciągłe #30746
PBN ID (hist.): 30746
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.