Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innowacyjne procesy technologiczne w kształtowaniu jakości żywności.

Opis bibliograficzny

Innowacyjne procesy technologiczne w kształtowaniu jakości żywności. [AUT.] AGNIESZKA LATOCH, JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, MONIKA SKWAREK, ALDONA SOBOTA, MONIKA SUJKA, JOANNA STADNIK, DARIUSZ M. STASIAK, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, PIOTR ZARZYCKI. Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis", 97 s, il., bibliogr, 978-83-63761-61-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
97 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis"
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.16
Rekord utworzony:21 lipca 2015 08:54
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2020 09:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-61-5
BPP ID: (59, 35452) wydawnictwo zwarte #35452
PBN ID (hist.): 35452

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się